Een mooi artikel over ons Innovatieprogramma Veen in het Blauwe Kamer Jaarboek Landschapsarchitectuur en stedenbouw in Nederland, uitgeverij Blauwdruk.

Klik hier voor de .pdf

Het Blauwe Kamer Jaarboek geeft een overzicht van de beste projecten uit de stedenbouw en landschapsarchitectuur. Ontwerpers en opdrachtgevers worden uitgenodigd om voor de editie van 2019 plannen, projecten en studies in te sturen.

Een onafhankelijke commissie kiest de projecten voor het boek. Naast voorzitter Joks Janssen (directeur van Brabant Kennis) bestaat de commissie dit jaar uit architect Eva Pfannes (Ooze),Bianca Seekles (ERA Contour), stedenbouwkundige Enno Zuidema (MVRDV) en landschapsarchitect en Blauwe Kamerredacteur Marc Nolden.

Over Blauwe Kamer

Blauwe Kamer publiceert over actuele projecten en ontwikkelingen op het gebied van stedenbouw, landschapsarchitectuur, ruimtelijke ordening en architectuur. Het vaktijdschrift heeft een journalistiek profiel en wil  informeren, inspireren en opiniëren. Blauwe Kamer verschijnt vier keer per jaar met een printversie (in een oplage van circa 2000 exemplaren) en acht keer per jaar met een digitale uitgave. Het vierde papieren nummer is een combinatienummer met het Jaarboek Landschapsarchitectuur en stedenbouw en verschijnt als tweetalige uitgave ook in de boekhandel. Blauwe Kamer is een uitgave van Uitgeverij Blauwdruk in samenwerking met Stichting Lijn in Landschap. Klik hier voor meer over Blauwe Kamer